Bekijk het project Eelderzoom

Over KUUB >

Welkom bij KUUB!

Om groepen particulieren te adviseren, begeleiden en ondersteunen bij de ontwikkeling van hun eigen nieuwbouwwoningen, werd stichting KUUB in 2002 opgericht. Honderden opgeleverde woningen en even zoveel tevreden gezinnen bewijzen sindsdien dat samen bouwen werkt!

Hieronder leest u wat ons drijft en gaan we in op deze thema’s. Eén ding staat voorop: de bewoner staat bij ons centraal. Welkom!

Werken bij KUUB >

Werken bij KUUB

KUUB is altijd op zoek naar talent!

Lijkt het je leuk om bij KUUB te werken? Laat het ons weten als je ondernemend en initiatiefrijk bent, het leuk vindt om met bewoners te werken en ervaring of affiniteit hebt met vastgoed en projectontwikkeling. Wellicht ben je een waardevolle stagiair(e) of collega voor ons! Een open sollicitatie kun je sturen naar marjo@kuub.info.

 

KUUB is op zoek naar een nieuw RVC-lid!
In verband met het vertrek van een lid van het RvC wegens beëindiging van de termijn is deze vacature ontstaan. Ben je geinteresseerd of wil je graag meer weten? Dan kan je bellen of mailen naar André Miedema, voorzitter RvC. Uiterlijk 19 februari ontvangen we graag een CV met korte motivatie via de mail.

Klik hier om de vacature te bekijken.

Contactgegevens:
E-mail: andre.miedema@consciente.nl
Telefoon: 06 – 43 35 35 11

Missie en Visie >

Waar wij voor staan

KUUB is een stichting die zich richt op de particuliere woningeigenaar. We adviseren, begeleiden en ondersteunen bewonerscollectieven bij de ontwikkeling van hun eigen woningen, in nieuwbouw en bestaande bouw. We hebben een duurzaam profiel; de eerste Nul op de Meter woningen in Groningen zijn van KUUB. Wij helpen met onze kennis en kunde in de complexe bouw- en vastgoedwereld. KUUB doet dit altijd met de mens centraal, energiek en maatschappelijk betrokken.

Lees meer

Samenwerken >

Partner van…

KUUB is partner van de deal ‘Stroomversnelling koop’.

We werken met KAW, Ekwadraat en Bouwgroep Dijkstra Draisma samen in Wijkbedrijf Leeuwarden BV.

Reimarkt is een innovatie van o.a. KAW en KUUB.

We zijn aangesloten bij het platform Groningen Woont. Samen organiseren we activiteiten over nieuwbouw in Groningen.

We werken samen met het plankostenfonds, dat financiële middelen verstrekt aan CPO-verenigingen om de voorbereidingskosten van een project te dekken.

KUUB is fan van Roeg&Roem.

 

"ONZE PROJECTEN VERTELLEN HET VERHAAL VAN DE BEWONERS. HET HUIS IS HUN WERELD."
Henk Boldewijn

CPO >

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Je woning moet voelen als een maatpak. Passen bij je woonwensen, budget, manier van leven. Wij begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van de eigen woning in een collectief. We helpen met het concreet maken van woonwensen, budget en het marktconform ontwikkelen. We stippelen gezamenlijk de ‘reis naar het nieuwe huis’ uit. We staan in de schoenen van de particuliere woningeigenaar en kennen de bouwwereld van haver tot gort.

Lees meer

Medewerkers van KUUB >