Oosterhamrikkade NZAlgemene informatie
LocatieOosterhamrikkade NZ
PlaatsGroningen
ArchitectZofa Architecten
Contactpersoon(en)Roel Anne Burema
E-mailoosterhamrikkade@kuub.info

Stadswonen; in alle vormen en maten

Wil jij ruim en stedelijk wonen voor een scherpe prijs? Het kan aan de Oosterhamrikkade! Op deze plek worden stadsvilla’s en appartementen ontwikkeld waarbij de wensen van de toekomstige bewoners voorop staan.

Stadsvilla's
De basis stadsvilla van circa 180 m2 is zeer ruim, heeft een diepe tuin en twee eigen parkeerplaatsen. De stadsvilla is nog op verschillende manieren uit te bereiden en de indeling is flexibel. Een extra verdieping voor opgroeiende kinderen of een kantoor aan
huis? Het kan! 

Appartementen
Het basis appartement van circa 60 m2 heeft twee slaapkamers, eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats. Het aanbod van appartementen is gevarieerd. Wil je een begane grond appartement met tuin of zit je liever wat hoger met een balkon? En wil je een balkon voor of achter? Je bepaalt het zelf. Daarnaast zijn er verschillende opties voor de indeling van het appartement dat je kiest.

Start verkoop
Ben je geïnteresseerd in een stadsvilla of appartement? Schrijf je dan nu in als belangstellende via oosterhamrikkade-nz.nl. Begin 2014 gaan de eerste stadsvilla’s en appartementen in verkoop.


Klik hier voor meer informatie over Oosterhamrikkade-NZ(.NL)

 

Naar boven