20 november 2018 door Marije Hijlkema

Acht van Oosterveld: Uitnodiging interactieve informatieavond!

 

In september 2018 is KUUB voor het eerst naar buiten gegaan met Acht van Oosterveld! Een uniek nieuwbouwproject te midden van het karakteristieke Drentse landschap in Norg.

Onlangs is er veel belangstelling getoond in het plan en hebben we veel feedback opgehaald. Nu willen wij heel graag verder in gesprek met geïnteresseerden. Dit willen we doen door middel van het organiseren van interactieve informatieavond. Het doel van de avond is om met de opgehaalde wensen en ideeën een plan te maken dat echt aansluit bij de mensen die er graag willen wonen.

Word jij één van de Acht van Oosterveld? Je bent van harte welkom!

Het programma is als volgt:

  • 19:30 uur: Kick off door KUUB
  • 19:40 uur: Bouwen met KUUB; hoe gaat dat?
  • 19:55 uur: +PEIL Architecten verteld hoe zij tot het basisontwerp gekomen zijn en laten zien wat nog meer mogelijk is!
  • 20:10 uur: Breng je stem uit tijdens de online poll
  • 20:30 uur: Vragenmoment

Wanneer: donderdag 22 november 2018 van 19:30 tot ca. 21:00 uur.

Kom je ook? Laat het ons weten via [email protected] of door te bellen via 050 313 26 81

Meer nieuws

14 februari 2019 door Sharla Oostra

Start verkoop Superlofts

Op donderdag 28 februari starten we met de verkoop van het project Superlofts Groningen. De verkoop gaat via een inschrijving. Vanaf 25 februari volgt meer informatie. Houd de website in de gaten: www.superloftsgroningen.nl.    

lees meer
5 februari 2019 door Jacobien de Goede

Kom naar de Groningse Nieuwbouwdag!

Aanstaande zaterdag, 9 januari, is er weer een Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum. Kom langs tussen 11.00 en 14.00 uur en we informeren je graag over onze projecten. Tot dan!

lees meer
21 januari 2019 door Jacobien de Goede

We bouwen!

Vorige week vierden de kopers van de 31 nul-op-de-meter woningen in project Rietoevers de start van de bouw, samen met de betrokkenen vanuit de gemeente, de betrokken adviseurs en KUUB. Tussen winterse buien door (dat is bouwen in januari...) hees wethouder Roeland van der Schaaf, samen met een aantal jeugdige toekomstige bewoners, de Rietoeversvlag. Hij…

lees meer
13 december 2018 door Jacobien de Goede

Goudvoormekaar

In de omgeving Winschoten werkt de coöperatieve vereniging Goudvoormekaar aan een woonplan voor een duurzame toekomst. Het initiatief startte in een natuurvoedingswinkel in Winschoten en is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging van 30 leden en een nog grotere achterban. Voor de vereniging is het punt aangebroken om de stap richting een concreet project te zetten.…

lees meer