Nieuws - 20 september 2022 door Karin

Carina en Maud versterken team KUUB

KUUB heeft twee nieuwe collega’s! Carina en Maud versterken team KUUB sinds deze maand. We stellen ze graag aan je voor.

Carina gaat bewoners begeleiden tijdens het maken van keuzes bij sloop-nieuwbouwtrajecten in het aardbevingsgebied en CPO-projecten. KUUB kwam op haar pad toen ze Sharla weer eens sprak. De twee kennen elkaar omdat ze eerder hebben samengewerkt. “Ik ben heel blij dat ik team KUUB kom versterken. Als bewonersbegeleider help ik klanten bij belangrijke beslissingen. De meeste mensen maken zo’n traject maar één keer in hun leven mee en dan is het fijn dat ze steun aan mij hebben. Het is fijn om dan het verschil te kunnen maken. Daarnaast ben ik ook een soort regeltante. Even twijfelt ze. Regeltante? Ehhh, ja nou ok best wel heel veel. Dat is af en toe even wat zaken kan regelen en bij mijn computerscherm vandaan kan, is voor mij wel een fijne balans.” Zie jij een motor voor de deur van KUUB staan? Dan weet je dat Carina die dag bij ons aan het werk is.

Maud studeerde in juli af aan de opleiding Built Environment van de Hanzehogeschool. Tijdens haar scriptie interviewde ze Marije over CPO. Zo raakte ze enthousiast over het concept van samen bouwen. Met een minor Integrale Veiligheidsmanagement op zak is ze de ideale kandidaat om ons team te versterken. Haar eerste werkdagen zitten er inmiddels op. “Ik kan direct aan de slag met ‘echte’ werkzaken. Dat vind ik superfijn. Je leert het beste door dingen gewoon te doen. Het is wel even omschakelen van het studentenleven naar vier dagen per week werken, maar dat went vast snel. Ik word vrij gelaten om mijn manier van werken te ontdekken.” In haar vrije tijd kijkt ze veel naar de Formule 1 en heeft haar familie en huisgenoten al enthousiast gemaakt om Max te zien racen. Wat ze ook graag doet is borduren, maar ssssst dat mag je niet verder vertellen.

 

Meer actueel