Nieuws - 1 april 2020 door Marije Hijlkema

Gezocht: ervaren projectmanager

Ervaren Projectmanager Particuliere Bouw

Groningen, 32-40 uur

Als projectmanager bij KUUB transformeer je tientallen woonwensen naar geweldige huizen. Dankzij jouw ontwikkel- en communicatieskills staat er in no-time een sterk zelfbouwplan waar particulieren enthousiast op inschrijven.

Past de projectmanager-pet jou?

 • Je krijgt de verantwoordelijkheid over de uitvoering van bouwprojecten – van eerste schets tot oplevering.
 • Je zet je actief in voor het acquireren van nieuwe bouwprojecten.
 • Je bent een belangrijke sparringpartner in het team. Jouw kennis van zaken en sturinggevende kwaliteiten dragen bij aan de succesvolle ontwikkeling van mooie woonbuurten.
 • Je spreekt de taal van de architect, aannemer, installateur en andere professionals in de bouw- en vastgoedwereld. Daarnaast blijf je jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk ontwikkelen.
 • Bewoners zijn ontzettend blij met jou en de begeleiding die je hen biedt in alle stappen naar hun nieuwe huis.

 

Over KUUB

Stichting KUUB is opgericht in 2002. Wij maken van woonwensen geweldige huizen. Van starterswoningen tot vrijstaande villa’s, maar ook cohousing met gedeelde voorzieningen. Op dit moment telt ons team 3 projectmanagers en 1 stagiair. Wij adviseren particulieren die willen bouwen in een collectief in het zoeken naar een locatie, vinden mede-bouwers, kiezen de architect, berekenen bouw- en bijkomende kosten en adviseren zelfs bij het inrichten van de openbare ruimte. Daarnaast initiëren wij zelf ook duurzame woningbouwprojecten waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. We werken vanuit de stad Groningen aan projecten door heel Nederland.

 

Jij managet het. Punt.

Je staat stevig in je schoenen en draagt verantwoordelijkheid. Als projectmanager krijg je te maken met verschillende partijen met elk hun eigen belangen en dat snap jij als geen ander. Je leidt moeiteloos meerdere projecten tegelijkertijd, omdat je goed kunt plannen, organiseren en overzicht houdt. Een netwerk- of bewonersbijeenkomst in de avond of in het weekend hoort erbij en jij vertegenwoordigt KUUB met positieve energie. En verder heb jij in je professionele gereedschapskist:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in projectontwikkeling en affiniteit met CPO
 • Financiële planning en verantwoording, o.a. het kunnen opstellen, analyseren en toelichten van (liquiditeits)begrotingen en stichtingskostenopzet
 • Het kunnen opstellen van projectplannen en de uitvoer daarvan, het laten opstellen en beoordelen van ontwerpvoorstellen
 • Communicatievaardigheden die van pas komen tijdens acquisitie met bijvoorbeeld grondeigenaren en overheden, maar ook in de begeleiding van bewoners en het aansturen van het bouwteam

 

Het fundament dat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met intentie voor vaste dienst (1 maand proeftijd)
 • Een marktconform salaris
 • Uitdagende en leerzame opgaven in een innovatieve markt
 • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk

 

Maak het verschil en solliciteer nu!

Mail jouw overtuigende sollicitatiebrief en cv naar HR-adviseur Marjo Struif Bontkes (marjo@kuub.info). Heb je nog een vraag over de functie, dan kun je contact opnemen met Suzan Wierenga, directeur KUUB (06 5574 8595).

 

 

Marije Hijlkema

Projectmanager / adviseur

‘De dag start altijd met een lekkere kop koffie en natuurlijk het bespreken van afgelopen avond of weekend. Wel zo gezellig, met de collega’s. En dan: back to business. Ik heb meerdere projecten onder mijn hoede. In het teamoverleg nemen we de highlights door en bespreken we de lopende acquisities, nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt. Ieder heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we zijn veel met elkaar in contact en vinden het belangrijk om elkaar te versterken.

Na de gezamenlijke lunch en een snuif frisse buitenlucht werk ik verder aan mijn nieuwste project. Ik noteer mijn ideeën over mogelijke marketingacties en sleutel aan de stichtingskostenopzet. Volgende week ga ik langs bij de architect om de tekeningen door te nemen. Voor een lopend project plan ik een bouwteamvergadering in en ik bel met enkele bewoners over de voortgang van hun woning. Eens in de zoveel tijd is er een interessant netwerkevent waar ik andere mensen uit de branche en van de gemeente spreek. Bouwplaatsbezoeken en bewonersbijeenkomsten geven me volop energie. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe een project vorm krijgt.’

Meer actueel