5 juni 2018 door Jacobien de Goede

Onze privacyverklaring

Privacyverklaring KUUB
KUUB, gevestigd aan Sontweg 15a 9723 AT Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.kuub.info
Sontweg 15a
9723 AT Groningen
050 313 26 81

Persoonsgegevens die wij verwerken
KUUB verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op het forum ‘SoWeBuild’ aan te maken of in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Bankrekeningnummer
– Beroep
– Naam partner
– Burgerlijke staat

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
KUUB verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
– burgerservicenummer (BSN) op basis kopie van ID bewijs

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
KUUB verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– KUUB analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– KUUB verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
KUUB maakt geen gebruik van systemen voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
KUUB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. CV’s en motivatiebrieven van sollicitanten verwijderen wij bij een afwijzing na 4 weken.

Delen van persoonsgegevens met derden
KUUB deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. KUUB blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt KUUB jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.
Het delen met derden kan onder meer in de onderstaande gevallen:
• Externe leveranciers die wij inschakelen voor verwerkingen zoals beschreven in deze privacyverklaring, zoals onze ICT-leveranciers;
• Makelaar die aanmeldingen dan wel overeenkomsten naar ons doorstuurt
• Vanuit Groningen Woont (www.groningenwoont.nl) kunnen wij belangstellenden formulieren downloaden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
KUUB gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door KUUB en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
KUUB wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
KUUB neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected]

Meer nieuws

9 juli 2018 door Jacobien de Goede

KUUB zoekt een stagiair(e)

We zoeken voor de periode na de bouwvak 2018 een proactieve stagiair(e) die komt meedraaien in ons team. De werkzaamheden zijn marketing- en communicatiegerelateerd. Wij zoeken een stagiair(e) die: Een tweede- of derdejaars meewerkstage zoekt HBO Communicatie of Vastgoed & Makelaardij studeert Minimaal 3 maanden beschikbaar is voor minimaal 24 uur per week Zelfstandig en…

lees meer
4 juni 2018 door Jacobien de Goede

Informatieavond nieuwbouwplan ’t Stee in Adorp

Op de algemene ledenvergadering van Dorpsbelangen op 29 maart jongstleden was de inrichting van het voormalig voetbalveld ´t Stee een belangrijk agendapunt. Vereniging Dorpsbelangen heeft toen toegezegd, mede ook in overleg met de gemeente Winsum en KUUB, om de uiteindelijke plannen toe te lichten tijdens een informatieavond. Op 13 juni is het zover en tijdens…

lees meer
30 mei 2018 door Jacobien de Goede

Groningse Nieuwbouwdag

Zaterdag 2 juni a.s. staan we weer op de Groningse Nieuwbouwdag! Tussen 11.00 en 15.00 uur praten we je graag bij over onze projecten Goudplevier en Rietoevers. De nieuwbouwdag vindt plaats in Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen.

lees meer
15 mei 2018 door Jacobien de Goede

Jacqueline Tellinga nieuw lid Raad van Commissarissen

Jacqueline Tellinga volgde in april Janneke Klijn op als lid van onze Raad van Commissarissen. Jacqueline is met haar bevlogen pleidooi over zelfbouw een inspiratie voor KUUB. Ze werkte aan de grootste zelfbouwwijk van Nederland, het Homeruskwartier in Almere.

lees meer