5 juni 2018 door Jacobien de Goede

Onze privacyverklaring

Privacyverklaring KUUB

KUUB, gevestigd aan Sontweg 15a 9723 AT Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.kuub.info
Sontweg 15a
9723 AT Groningen
050 313 26 81

Persoonsgegevens die wij verwerken

KUUB verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op het forum ‘SoWeBuild’ aan te maken of in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Bankrekeningnummer

– Beroep

– Naam partner

– Burgerlijke staat

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

KUUB verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– burgerservicenummer (BSN) op basis kopie van ID bewijs

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

KUUB verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– KUUB analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– KUUB verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

KUUB maakt geen gebruik van systemen voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

KUUB bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. CV’s en motivatiebrieven van sollicitanten verwijderen wij bij een afwijzing na 4 weken.

Delen van persoonsgegevens met derden

KUUB deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. KUUB blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt KUUB jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Het delen met derden kan onder meer in de onderstaande gevallen:

  • Externe leveranciers die wij inschakelen voor verwerkingen zoals beschreven in deze privacyverklaring, zoals onze ICT-leveranciers;
  • Makelaar die aanmeldingen dan wel overeenkomsten naar ons doorstuurt
  • Vanuit Groningen Woont (groningenwoont.nl) kunnen wij belangstellenden formulieren downloaden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

KUUB gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics voor het in kaart brengen van onze doelgroep en het bezoekverkeer op onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door KUUB en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

KUUB wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

KUUB neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected]

Meer nieuws

23 april 2019 door Jacobien de Goede

Het wonen wordt tastbaar

'Kijk, dit wordt ons uitzicht!' De toekomstige bewoners van Rietoevers konden woensdag tijdens de eerste koperskijkmiddag op hun eigen begane grondvloer staan en alvast genieten van het uitzicht. Stukje bij beetje wordt het wonen hier tastbaar. We mochten rekenen op een hoge opkomst, en de kopers vonden het leuk om de bouw én elkaar weer…

lees meer
9 april 2019 door Sharla Oostra

Kom je ook even langs?

Op zaterdag 13 april is KUUB weer aanwezig op de Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum. We staan er van 11.00 tot 14.00 uur met onze projecten Superlofts in Groningen, 't Stee in Adorp en een primeur: Wiegershoek in Ten Boer. De 12 halfvrijstaande woningen van Wiegershoek gaan tijdens de nieuwbouwdag in verkoop. We zijn benieuwd…

lees meer
5 maart 2019 door Sharla Oostra

Start verkoop Superlofts

Op donderdag 28 februari is de verkoop van Superlofts Groningen gestart. Een drukbezochte bijeenkomst! De verkoop gaat via een inschrijving. De inschrijvingstermijn sluit op maandag 11 maart. Kijk op de website van Superlofts voor meer informatie.  

lees meer
5 februari 2019 door Jacobien de Goede

Kom naar de Groningse Nieuwbouwdag!

Aanstaande zaterdag, 9 januari, is er weer een Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum. Kom langs tussen 11.00 en 14.00 uur en we informeren je graag over onze projecten. Tot dan!

lees meer