Nieuw(bouw) in Norg! ‘Acht van Oosterveld’

Presale gestart!

In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk ‘Oosterveld’, komt binnenkort het nieuwbouwproject ‘Acht van Oosterveld’. Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project heeft ruimte voor vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen.

KUUB werkt hard aan de voorbereidingen van het plan en doet dit zoveel mogelijk samen met de toekomstige bewoners. Er hebben zich namelijk al een paar belangstellenden aangemeld! Zij hebben samen met KUUB de architect van het plan gekozen; +PEIL Architecten uit Groningen. Ook hebben de belangstellenden al een eerste gesprek met de architect gehad om hun woonwensen kenbaar te maken.

Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan standaard met de architect om tafel en maken hun eigen woning op maat af. De woningen krijgen bovendien een duurzaam karakter; de woningen hebben geen gasaansluiting en de energie wordt duurzaam opgewekt.

Samen met bewoners gaat KUUB voor het optimale resultaat; acht unieke woningen in verbinding met elkaar te midden van het karakteristieke Drentse landschap.

Wil je ook deelnemer worden of gewoon meer informatie over Acht van Oosterveld? Neem dan contact op met KUUB via 050 313 26 81 of [email protected] óf met Pegasus Vastgoed via 050 211 26 99 of [email protected]

Op 10 oktober 2018 is de presale gestart. Kijk voor meer informatie op www.achtvanoosterveld.nl!