Wonen in de nieuwste (en groenste!) stadswijk van Enschede

Voor elke woning van CANVAS geldt dat jij bepaalt hoe je wilt wonen

Eerste woningen verkocht!

Op grond waar vroeger de textielindustrie floreerde, verrijst een nieuwe woonbuurt rondom een grote binnentuin. Straks staan hier de woningen van CANVAS, gebouwd met kenmerkende bronskleurige kozijnen in zandkleurige gevels. Uiteraard voorzien van alle moderne gemakken, maar met uitzicht op de historie: de monumentale schoorsteen van katoenspinnerij Jannink & Zn.

Met CANVAS heb je het perfect voor elkaar. Je woont binnen de singels van Enschede in een splinternieuw huis dat je compleet kunt indelen naar jouw woonwensen. Een woonkeuken aan de tuin, wonen op de eerste verdieping, een vide… Het kan allemaal! Om je CANVAS-woning naar jouw wensen af te maken ga je twee keer met de architect om tafel om jouw ideale plattegrond te tekenen en je kiest en koopt zelf je keuken, badkamer en sanitair.

Ben je een snelle beslisser? Kies dan voor een woning die al door de architect is ingedeeld en uitgerust kan worden met keuken, badkamer en toilet. Bij oplevering trek je er dus zo in. Je kunt de woning upgraden door te kiezen uit een uitgebreide optielijst.

Wat je ook kiest: alle woningen hebben een privétuin, eigen parkeerplek en toegang tot de gezamenlijke binnentuin.

Het Janninkkwartier bestaat uit zeven woonblokken die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok waar CANVAS komt grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg. KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.