Samen bouwen op groene toplocatie in Enschede?

Dit kan binnenkort in Canvas; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen (en die van je buren) centraal staan.

START VERKOOP 23 januari 2020

Kom 23 januari naar de kick-off bijeenkomst van CANVAS! We vertellen je graag alles over de prachtige woningen van het plan en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Stichting KUUB, MX13 Architecten en de makelaars van Nieuw Wonen Twente staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een hapje en drankje kun je rustig bladeren door de verkoopdocumentatie die dan voor je klaarligt. De start verkoop vindt plaats bij STOET (Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede) van 18:00 tot 20:00 uur.

Kiezen tussen het bruisende centrum of een groene, ruimtelijke toplocatie hoeft niet meer. In Canvas komt alles samen: ruimte, rust, grootstedelijke allure, veel groen en duurzame toepassingen. Met alle voorzieningen om de hoek wordt dit een fijne plek om te wonen. Welkom in het Janninkkwartier!

KUUB zoekt toekomstige deelnemers die samen willen gaan bouwen op één van de mooiste plekken van het Janninkkwartier; Canvas! Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok dat gereserveerd is voor KUUB grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg. KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.

Heb je zin om mee te bouwen aan je eigen op maat gemaakte huis en buurt? Laat het ons weten!