Samen bouwen op groene toplocatie in Enschede?

Dit kan in Canvas; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen (en die van je buren) centraal staan.

Eerste woningen verkocht!

Samen met de buren bouwen aan het huis van je dromen? Dit is je kans.

Op grond waar vroeger de textielindustrie floreerde, verrijst een nieuwe woonbuurt rondom een grote binnentuin. Straks staan hier de woningen van CANVAS, gebouwd met kenmerkende bronskleurige kozijnen in zandkleurige gevels. Uiteraard voorzien van alle moderne gemakken, maar met uitzicht op de historie: de monumentale schoorsteen van katoenspinnerij Jannink & Zn.

Met CANVAS heb je het perfect voor elkaar. Je woont binnen de singels van Enschede in een splinternieuw huis dat je compleet kunt indelen naar jouw woonwensen. Een ruime woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de verdieping? Een extra slaapkamer of grote hobbykamer? Een opbouw aan een riant dakterras? Jij bepaalt.

CANVAS is als een schildersdoek met daarop een eerste schets van de meester. In potlood staan de contouren van woningen op het linnen. Samen met de architect kleuren deelnemers hun persoonlijke woonwensen verder in. Zo ontstaat een buurt met allure: geschakelde woningen en halfvrijstaande stadswoningen die duidelijk familie van elkaar zijn, maar elk huis met het unieke signatuur van de bewoners.

KUUB zoekt toekomstige deelnemers die samen willen gaan bouwen op één van de mooiste plekken van het Janninkkwartier; CANVAS! Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok waar CANVAS komt grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg. KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.

Bouw je mee?