Samen bouwen op groene toplocatie in Enschede?

Dit kan binnenkort in Canvas; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen (en die van je buren) centraal staan.

Kiezen tussen het bruisende centrum of een groene, ruimtelijke toplocatie hoeft niet meer. In Canvas komt alles samen: ruimte, rust, grootstedelijke allure, veel groen en duurzame toepassingen. Met alle voorzieningen om de hoek wordt dit een fijne plek om te wonen. Welkom in het Janninkkwartier!

KUUB zoekt toekomstige deelnemers die samen willen gaan bouwen op één van de mooiste plekken van het Janninkkwartier; Canvas! Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok dat gereserveerd is voor KUUB grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg.

Heb je zin om mee te bouwen aan je eigen op maat gemaakte huis en buurt? KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele proces!

Op zaterdag 15 juni a.s. zijn wij aanwezig op de Janninkkwartier informatiemarkt in de Burgerzaal in het Stadhuis (Langestraat 24 in Enschede). Van 10.00 uur tot 12.00 uur kun je je laten informeren over de mogelijkheden en kansen om samen te bouwen in het Janninkkwartier. Kom je ook?