Samen bouwen op groene toplocatie in Enschede?

Dit kan binnenkort in Canvas; een duurzaam en groen stadshof waarin jouw wensen (en die van je buren) centraal staan.

Kiezen tussen het bruisende centrum of een groene, ruimtelijke toplocatie hoeft niet meer. In Canvas komt alles samen: ruimte, rust, grootstedelijke allure, veel groen en duurzame toepassingen. Met alle voorzieningen om de hoek wordt dit een fijne plek om te wonen. Welkom in het Janninkkwartier!

KUUB zoekt toekomstige deelnemers die samen willen gaan bouwen op één van de mooiste plekken van het Janninkkwartier; Canvas! Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok dat gereserveerd is voor KUUB grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg. KUUB begeleidt jou en je buren gedurende het hele ontwikkel- en bouwproces; van planuitwerking tot oplevering van je woning.

Met een knipoog naar het rijke verleden van de Enschedese textielindustrie is de naam CANVAS ontstaan. CANVAS is een leeg doek waar jij je woonwens op kan schilderen. De ruimte voor eigen inbreng, het delen van groen, klimaatadaptatie en energiezuinigheid vormen de basis van het plan en zijn sterk verweven in de architectuur. Evenals de kenmerkende eigenschappen van de stof, krijgen de woningen een krachtig een duurzaam karakter.

Heb je zin om mee te bouwen aan je eigen op maat gemaakte huis en buurt? Laat het ons weten!