Wiegershoek

Ervaar de ruimte

Eind 2018 is de presale van Wiegershoek gestart. Op dit moment wordt de definitieve verkoop voorbereid. De architecten van +PEIL hebben een karakteristiek, sfeervol woningontwerp gemaakt dat goed past in de omgeving. Er is veel aandacht voor ruimte en wooncomfort. Uiteraard zijn de woningen all electric, voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Ze worden gebouwd met onderhoudsvrije materialen zoals baksteen, kunststof kozijnen en keramische dakpannen.

12 halfvrijstaande woningen
Het project bestaat uit 12 halfvrijstaande woningen in de wijk Dijkshorn in Ten Boer. De woningen bieden vrij uitzicht op het water. Sinds 2018 hoort Ten Boer bij de stad Groningen: je woont hier in de nieuwste stadswijk van Groningen, met het voordeel van alle lokale voorzieningen. De kavelgroottes variëren van 260 m2 tot maar liefst 517 m2. Alle ruimte om heerlijk te wonen.

De locatie Wiegershoek
Het dorp Ten Boer biedt je alle voorzieningen die je nodig hebt in je dagelijkse leven. Maak gebruik van het dorpscentrum met een grote verscheidenheid aan winkels, de vele sportfaciliteiten in het dorp en één van de drie basisscholen voor je kinderen.

Ervaar de ruimte!
Ten Boer ligt op 10 kilometer afstand van de stad Groningen en is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook met de fiets kun je alle kanten op en volop genieten van de weidse omgeving.

Start verkoop
Op zaterdag 13 april gaat Wiegershoek in verkoop. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.