Wat kan KUUB voor je doen?

KUUB-huizen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8!

We geloven dat je samen verder komt. Daarom gaan we geen uitdaging uit de weg. Onze deskundige professionals zetten de schouders eronder en brengen projecten stap voor stap verder. Of het nu gaat om collectieven die samen hun woondroom waarmaken of organisaties die een veilige werkomgeving vanzelfsprekend willen maken. Samen aan iets bouwen is niet makkelijk, maar áltijd de moeite waard.

Meer weten over wat we voor je kunnen doen? Laat van je horen. 

Samen je eigen buurt bouwen

Heb jij eigenwijze woonwensen en zoek je hulp om je woondroom waar te maken?  We helpen mensen die samen een buurt willen bouwen. Van CPO en MO tot co-housing met gedeelde voorzieningen. Samen kom je verder.

Bewoners- en procesbegeleiding in het aardbevingsgebied

Het zal je maar gebeuren, aardbevingsschade aan je huis. De plek waar jij je veilig moet voelen, is dat niet meer. Hele wijken worden gesloopt en opnieuw gebouwd. Een grote opgave voor Groninger gemeenten. Samen krijgen we het voor elkaar.

Veiligheid voor elkaar

Betere resultaten dankzij gemotiveerde medewerkers? Met een veilige en gezonde werkomgeving krijg je het voor elkaar. KUUB helpt je om ongevallen te voorkomen en veilig gedrag vanzelfsprekend te maken.

Onze opdrachtgevers

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Benieuwd naar de ervaringen van klanten van KUUB? In bijna twintig jaar hebben we vele bewonerscollectieven, organisaties en overheden met hun bouwprojecten geholpen. Wat ze van de samenwerking vinden, lees je hieronder!

Alsof je met vrienden aan de keukentafel zit. We hebben geen enkel moment druk of stress gevoeld tijdens de koop van ons nieuwbouwhuis.
--

Lars en Ana, Kopers CANVAS Enschede

Volledige betrokkenheid van begin tot oplevering. En daarna! Deze mensen weten wat er speelt in het aardbevingsgebied.
--

Niels Poort, Projectleider Versterkingsopgave Gemeente Eemsdelta

Veiligheid als onderdeel van je bedrijfscultuur, niet pas als het te laat is. Dat zouden meer bedrijven moeten doen!
--

Chris Bus, Projectleider bij bedrijf