Ons team

Bij KUUB werken enthousiaste mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Doorzetters. Deskundige professionals die samen de schouders eronder zetten en projecten stap voor stap verder brengen. Voor collectieven die samen bouwen om hun woonwensen waar te maken én voor organisaties die een veilige werkomgeving vanzelfsprekend willen maken. Wat ons bindt is dat we verbinden. Omdat we geloven dat je samen altijd verder komt. Ook als het schuurt. Of als er iets tegen zit. Daarom zijn wij er. Samen bouwen is niet altijd makkelijk, maar áltijd de moeite waard.

Wil je persoonlijk kennismaken? Bel of stuur een berichtje.

De foto's zijn genomen voor ons prachtige kantoor aan het Martinikerkhof!

lammert@kuub.info 06 51 47 32 84

Lammert Meinema

Lammert is directeur-bestuurder en is specialist in veiligheid en procesmanagement. Zijn positieve houding en vrolijkheid werken aanstekelijk!

mascha@kuub.info 06 26 94 71 50

Mascha Lamanna

Als aanspreekpunt voor bewoners en de leden van het bouwteam zorgt Mascha altijd voor een soepele samenwerking. Haar doel: bewoners die dolgelukkig zijn met hun nieuwe (t)huis.

marije@kuub.info 06 22 73 99 30

Marije Hijlkema

Met oog voor detail en schoonheid, een positieve en open mindset en oprechte betrokkenheid ontwikkelt Marije, samen met de bewoners, prachtige woningen waar mensen gelukkig van worden.

sharla@kuub.info 06 13 09 46 87

Sharla Oostra

Met haar organisatietalent zorgt Sharla er voor dat alles binnen de projecten op rolletjes loopt. Een nieuw huis bouwen is niet iets wat je elke dag doet, dit moet perfect!

suzan@kuub.info 06 55 74 85 95

Suzan Wierenga

Suzan werkt als directeur-bestuurder constant aan het verbeteren van de dienstverlening van KUUB. Ze is scherp op ontwikkelingen in de markt, ontwerpkansen en vooral de behoeften van de klant!

06 51 29 93 01

Adolf Braams

Adolf is met zijn ruime ervaring onze rots in de branding op het gebied van BLVC. BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie en is essentieel bij omvangrijke projecten.

marjo@kuub.info 06 54 31 07 88

Marjo Struif Bontkes

Marjo is verantwoordelijk voor de werving & selectie, het HR-beleid, opleiding en ontwikkeling en het contractbeheer.

dirkjan@kuub.info 06 42 33 42 69

Dirk-Jan Metselaar

Dirk-Jan is een ervaren projectmanager die het doel niet uit het oog verliest en stevig koers houdt. Hij is toegankelijk en nuchter en de verbindende schakel tijdens complexe processen.

karin@kuub.info 06 20 37 25 67

Karin Kruijer

Karin stroomt over van creatieve ideeën en ondersteunt projectleiders met krachtige marketing- en communicatie. Ze verplaatst zich moeiteloos in andermans schoenen om de juiste snaar te kunnen raken.

Raad van Commissarissen

Sander Oosterhof

Sander is ervaringsdeskundige: hij heeft zijn huis zelf gebouwd. Zijn werk met en voor ondernemers bij de NOM stelt hem in staat een klankbord te zijn voor de organisatie.

André Miedema

André woont in een KUUB-huis en heeft als actieve bewoner het bouwproces echt aan den lijve ondervonden. Van daaruit wil hij graag verder bijdragen aan de slimme ontwikkelwijze waar KUUB voor staat.

Jacqueline Tellinga

Jacqueline is met haar bevlogen pleidooi over eigenbouw een inspiratie voor KUUB. Zij werkte aan de grootste zelfbouwwijk in Nederland, het Homeruskwartier in Almere.

In de media:

Wat we doen

Meer weten over onze verschillende expertises?

Wat we doen