Onze adviseurs

Graag stellen we onze adviseurs aan je voor. Ze zijn deskundig, enthousiast en vaardig in iedere stap op weg naar je nieuwe (t)huis. Onze kennis en kunde is breed: van voorbereiding tot ontwerp tot uitvoering. KUUB staat bekend als een heldere en concrete speler in het Noorden. Wil je persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

De foto's zijn genomen op onze Superloftslocatie

[email protected] 06 26 94 71 50

Freddy Sekema

Het maken van een thuis is meer dan alleen het stapelen van stenen. Met zijn ervaring bij corporaties en aannemers weet Freddy hoe hij samen met de bewoner woonwensen kan realiseren.

[email protected] 06 13 09 46 87

Sharla Oostra

Met haar organisatietalent zorgt Sharla er voor dat alles binnen de projecten op rolletjes loopt. Een nieuw huis bouwen is niet iets wat je elke dag doet, dit moet perfect!

[email protected] 06 22 73 99 30

Marije Hijlkema

Met oog voor detail en schoonheid, een positieve en open mindset en oprechte betrokkenheid ontwikkelt Marije, samen met de bewoners, prachtige woningen waar mensen gelukkig van worden.

[email protected] 050 313 26 81

Collega gezocht!

We zoeken een ervaren projectmanager die het verschil komt maken (32 – 40 uur per week)! Reageren kan tot 19 augustus 2019.

[email protected] 06 55 74 85 95

Suzan Wierenga

Suzan werkt als directeur-bestuurder constant aan het verbeteren van de dienstverlening van KUUB. Ze is scherp op ontwikkelingen in de markt, ontwerpkansen en vooral de behoeften van de klant!

[email protected] 06 11 77 81 29

Yvonne Geerdink

Yvonne geniet er van mensen te helpen ontdekken wat zij graag willen, om dit vervolgens met hen te realiseren. Ook (of juist?) als het gaat over eigen(wijze) woonwensen!

[email protected] 06-30240626

Richard van der Veen

Richard komt pas tot stilstand als de finish is gehaald: hij loopt marathons. Iemand die het einddoel voor ogen houdt en doorzet. Alles voor een tevreden bewoner en een top eindresultaat.

[email protected] 050 313 26 81

Marjo Struif Bontkes

Marjo is verantwoordelijk voor de werving & selectie, het HR-beleid, opleiding en ontwikkeling en het contractbeheer.

Raad van Commissarissen

Sander Oosterhof

Sander is ervaringsdeskundige: hij heeft zijn huis zelf gebouwd. Zijn werk met en voor ondernemers bij de NOM stelt hem in staat een klankbord te zijn voor de organisatie.

André Miedema

André woont in een KUUB-huis en heeft als actieve bewoner het bouwproces echt aan den lijve ondervonden. Van daaruit wil hij graag verder bijdragen aan de slimme ontwikkelwijze waar KUUB voor staat.

Jacqueline Tellinga

Jacqueline is met haar bevlogen pleidooi over eigenbouw een inspiratie voor KUUB. Zij werkte aan de grootste zelfbouwwijk in Nederland, het Homeruskwartier in Almere.

In de media:

Onze expertise

Wil je weten welke expertise onze adviseurs voor jou in huis hebben?

Expertise