Ons team

Graag stellen we ons team aan je voor. Enthousiaste mensen met ieder een eigen specialisme, en stuk voor stuk deskundige professionals. Onze kennis en kunde is breed: van bewoners- en procesbegeleiding tot veiligheid in de bouw. Goede ondersteuning op het gebied van marketing en HR maakt ons team compleet. Samen slagen we er elke keer weer in om van eigenwijze woonwensen geweldige huizen te maken, waarin de bewoners zich thuis voelen! Wil je persoonlijk kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

De foto's zijn genomen voor ons prachtige kantoor aan het Martinikerkhof!

[email protected] 06 51 47 32 84

Lammert Meinema

Lammert brengt met zijn kennis en kunde op het vlak van veiligheid en procesmanagement een nieuw specialisme naar KUUB. Zijn positieve houding en vrolijkheid werken aanstekelijk!

[email protected] 06 26 94 71 50

Mascha Lamanna

Als aanspreekpunt voor bewoners en de leden van het bouwteam zorgt Mascha altijd voor een soepele samenwerking. Haar doel: bewoners die dolgelukkig zijn met hun nieuwe (t)huis.

[email protected] 06 22 73 99 30

Marije Hijlkema

Met oog voor detail en schoonheid, een positieve en open mindset en oprechte betrokkenheid ontwikkelt Marije, samen met de bewoners, prachtige woningen waar mensen gelukkig van worden.

[email protected] 06 13 09 46 87

Sharla Oostra

Met haar organisatietalent zorgt Sharla er voor dat alles binnen de projecten op rolletjes loopt. Een nieuw huis bouwen is niet iets wat je elke dag doet, dit moet perfect!

[email protected] 06 55 74 85 95

Suzan Wierenga

Suzan werkt als directeur-bestuurder constant aan het verbeteren van de dienstverlening van KUUB. Ze is scherp op ontwikkelingen in de markt, ontwerpkansen en vooral de behoeften van de klant!

06 51 29 93 01

Adolf Braams

Adolf is met zijn ruime ervaring onze rots in de branding op het gebied van BLVC. BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie en is essentieel bij omvangrijke projecten.

[email protected] 06 54 31 07 88

Marjo Struif Bontkes

Marjo is verantwoordelijk voor de werving & selectie, het HR-beleid, opleiding en ontwikkeling en het contractbeheer.

[email protected] 06 10 99 14 15

Marieke Poel

Als officemanager regelt Marieke van alles; van agendabeheer en inkomende telefoontjes tot het ondersteunen van de projectleiders. Dankzij Marieke zijn we goed georganiseerd en loopt het gesmeerd.

[email protected] 06 42 33 42 69

Dirk-Jan Metselaar

Dirk-Jan is een ervaren projectmanager die het doel niet uit het oog verliest en stevig koers houdt. Hij is toegankelijk en nuchter en de verbindende schakel tijdens complexe processen.

[email protected] 06 20 37 25 67

Karin Kruijer

Karin stroomt over van creatieve ideeën en ondersteunt projectleiders met krachtige marketing- en communicatie. Ze verplaatst zich moeiteloos in andermans schoenen om de juiste snaar te kunnen raken.

Raad van Commissarissen

Sander Oosterhof

Sander is ervaringsdeskundige: hij heeft zijn huis zelf gebouwd. Zijn werk met en voor ondernemers bij de NOM stelt hem in staat een klankbord te zijn voor de organisatie.

André Miedema

André woont in een KUUB-huis en heeft als actieve bewoner het bouwproces echt aan den lijve ondervonden. Van daaruit wil hij graag verder bijdragen aan de slimme ontwikkelwijze waar KUUB voor staat.

Jacqueline Tellinga

Jacqueline is met haar bevlogen pleidooi over eigenbouw een inspiratie voor KUUB. Zij werkte aan de grootste zelfbouwwijk in Nederland, het Homeruskwartier in Almere.

In de media:

Wat we doen

Meer weten over onze verschillende expertises?

Wat we doen