Ons team

Bij KUUB werken enthousiaste mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. Doorzetters. Deskundige professionals die samen de schouders eronder zetten en projecten stap voor stap verder brengen. Voor collectieven die samen bouwen om hun woonwensen waar te maken, voor bewoners in het aardbevingsgebied van wie de huizen versterkt of gesloopt worden én voor organisaties die een veilige werkomgeving vanzelfsprekend willen maken. Wat ons bindt is dat we verbinden. Omdat we geloven dat je samen altijd verder komt. Zelfs bij wind tegen. Samen bouwen is niet makkelijk, maar áltijd de moeite waard.

Wil je persoonlijk kennismaken? Bel of stuur een berichtje.

De foto's zijn genomen voor ons prachtige kantoor aan het Martinikerkhof!

lammert@kuub.info 06 51 47 32 84

Lammert Meinema

Lammert is directeur-bestuurder en is specialist in veiligheid en procesmanagement. Zijn positieve houding en vrolijkheid werken aanstekelijk!

marije@kuub.info 06 22 73 99 30

Marije Hijlkema

Met oog voor detail en schoonheid, een positieve en open mindset en oprechte betrokkenheid ontwikkelt Marije, samen met de bewoners, prachtige woningen waar mensen gelukkig van worden.

sharla@kuub.info 06 13 09 46 87

Sharla Oostra

Met haar organisatietalent zorgt Sharla ervoor dat elk project dat ze begeleidt, op rolletjes loop. Een nieuw huis bouwen is niet iets wat je elke dag doet, Sharla is jouw houvast.

suzan@kuub.info 06 55 74 85 95

Suzan Wierenga

Suzan werkt als directeur-bestuurder constant aan het verbeteren van de dienstverlening van KUUB. Ze is scherp op ontwikkelingen in de markt, ontwerpkansen en vooral de behoeften van de klant!

marjo@kuub.info 06 54 31 07 88

Marjo Struif Bontkes

Marjo is verantwoordelijk voor de werving & selectie, het HR-beleid, opleiding en ontwikkeling en het contractbeheer.

roos@kuub.info 06 57 63 12 69

Roos Wielink

Roos is bewonersbegeleider. Geduld is haar kracht, net als luisteren. Zo leert ze de behoeften en wensen van bewoners goed kennen en kan ze met haar ondersteuning daarop aansluiten.

dirkjan@kuub.info 06 42 33 42 69

Dirk-Jan Metselaar

Dirk-Jan is een ervaren projectmanager die het doel niet uit het oog verliest en stevig koers houdt. Hij is toegankelijk en nuchter en de verbindende schakel tijdens complexe processen.

contact@kuub.info 050 313 26 81

Jouw Naam?

Ben jij een enthousiaste doorzetter die dingen voor elkaar krijgt, zelfs met wind tegen? Kun je goed luisteren, vooruit denken en doen? Ontmoet het leukste team van Nederland en kom kennis maken.

karin@kuub.info 06 20 37 25 67

Karin Kruijer

Karin stroomt over van creatieve ideeën en ondersteunt projectleiders met krachtige marketing- en communicatie. Ze verplaatst zich moeiteloos in andermans schoenen om de juiste snaar te kunnen raken.

frank@kuub.info 06 10 67 98 94

Frank Teeuwisse

Frank is makkelijk in de omgang, eerlijk en brengt rust. Dat maakt hem tot een betrouwbare bewonersbegeleider waarop je kunt bouwen.

jelle@kuub.info 06 26 75 12 91

Jelle Wijma

Jelle kan goed luisteren, is geduldig en heeft oog voor de ander. Als bewonersbegeleider brengt hij wat mensen willen en wat er mogelijk is bij elkaar.

nicole@kuub.info 06 10 99 14 15

Nicole Schreijer

Nicole is vrolijk, enthousiast en kan goed luisteren. Zorgen en ontzorgen zijn haar op het lijf geschreven. In de rol van Office Manager ondersteunt ze het hele team.

michiel@kuub.info 06 82 09 71 41

Michiel Bastiaans

Michiel is bewonersbegeleider in het bevingsgebied. Hij is sociaal, direct en noemt zich een humorist. Hij fietst elke dag van Winsum naar het kantoor van KUUB en weer terug!

In memoriam: Henk Gernaat

Wij herinneren Henk als een ontzettend fijn mens. Hij overleed plotseling op 30 maart 2023. Hij was sociaal en zeer betrokken en heeft zich onvermoeibaar ingezet voor bewoners in het bevingsgebied.

Wat we doen

Meer weten over onze verschillende expertises?

Wat we doen