Veiligheidscultuur

Werken aan een veiligheidscultuur doe je elke dag; het opbouwen ervan duurt soms jaren. Als je wilt dat veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel wordt van je bedrijfscultuur heb je veiligheidsbewustzijn, een goede organisatie en veiligheidsgedrag nodig. Een VCA-cursus en certificering zijn belangrijke instrumenten, maar op zichzelf onvoldoende om ervoor te zorgen dat overtuigingen, waarden, houding en gedrag ten opzichte van veiligheid met elkaar zijn uitgelijnd. 

KUUB helpt je graag om iedere dag te bouwen aan de veiligheidscultuur binnen jouw bedrijf of organisatie.

Een veiligheidscultuur om op te bouwen

KUUB helpt je graag om iedere dag te bouwen aan de veiligheidscultuur binnen jouw bedrijf of organisatie. Zo doen we dat:
  • Samen voeren we een veiligheidscultuuronderzoek uit
  • We kiezen de aanpak en uitvoering die bij je organisatie past
  • We betrekken medewerkers actief bij het opzetten van een stevig veiligheidscultuurprogramma

Onze opdrachtgevers

We werken voor opdrachtgevers die veiligheid een vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfscultuur willen maken. Dat doen we voor gemeentes, bouwbedrijven en de industrie. Ontdek of KUUB bij je organisatie past en maak vrijblijvend kennis met ons en onze expertise. We gaan graag met je in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen.
“Om veiligheid te versterken in je bedrijfsDNA, is het ontzettend belangrijk om aandacht te besteden aan de interne veiligheidscultuur. Stel jezelf eens de vraag: waar staat mijn bedrijf op de veiligheidscultuurladder? Samen halen we jouw ambitie!”
-- Lammert, directeur-bestuurder en veiligheidsspecialist.