Event - 1 juni 2023 door Karin

Zondag 25 juni: Inloopmiddag Buurtschap Coulissen

Op zondag 25 juni maak je kennis met Buurtschap Coulissen op de plek waar het buurtschap gebouwd gaat worden. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek. Kom de sfeer proeven, ervaar de ruime kavels, en het weidse uitzicht achter de busbaan, waar straks een park komt. Het landschappelijke karakter zie je ook terug in de buurt zelf. Bloemrijk gras, inheemse bomen en struiken bepalen de sfeer. Die worden zo gekozen dat de natuur bijdraagt aan het behoud van biodiversiteit. De landschapsarchitect en bewoners vertellen je er graag meer over tijdens de inloopmiddag. Ook is er een makelaar aanwezig voor advies en verkoop en de architect kan alvast een schets voor je maken. Kortom, als je langskomt, ontdek je gauw genoeg of Buurtschap Coulissen bij je past of niet.

Wanneer: Zondag 25 juni
Tijdstip: Tussen 13:00 en 15:00 uur
Locatie: Halverwege de zandwinning Oostindie/ Leek zuid

Let op: De locatie is nog niet bereikbaar met de auto, dus het laatste stukje loop je. Parkeren kan bij de voetbalvereniging VEV aan De Knip 2 in Leek. Kom vooral op de fiets!

Meld je aan

Inlopen kan. We vinden het nóg leuker als je van tevoren laat weten of je komt. Dat doe je met één druk op de knop hieronder en is zo gepiept.

Meld je aan voor de Open middag

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de inloopmiddag.

Naam(Vereist)Meer actueel